Skriv ut Skriv ut

Virkelig/Ekko får nye nettsider

Virkelig/Ekko har hentet inn amerikaneren Joshua Hardy (34) for å oppdatere og fornye Virkelig.no

josh2

Tekst: Eirik Junge Eliassen
Foto: Trine Lise H. Lockertsen

Hardys oppgave vil være å gjøre nettsidene mer up to date og gjøre det enklere for hver enkelt journalist i redaksjonen og selv kunne legge ut saker.

– Vi har en nettside som er flott, men begynner etter hvert å bli noe utdatert. Publiseringsplattformen har rett og slett vært for vanskelig å bruke for journalister som ikke har stor datakunnskap. Det har ført til at nettsidene våre har vært oppdatert for sjelden, sier redaksjonssjef Alf Krogseth.
Klar før Jul

– Vi jobber med siden nå, men velger å ha den ute mens vi endrer den. Vi har ingen hemmeligheter i Virkelig/Ekko, og vi lar gjerne folk få oppleve vår ”work in progress”. Vi skal være ferdig og fullt oppe å gå før jul, sier Weboperatør i Virkelig/Ekko, Joshua Hardy.
Ikke aktualitet

Virkelig.no skal ikke nødvendigvis være aktuelle, selv om vi håper å kunne oppdatere med en sak eller to i uka. Nettstedet skal fortsatt være et arkiv for saker vi har hatt på trykk i magasinet, og saker vi tror kan være interessante for resten av verden. Nettsidene våre har også vist seg nyttig for studenter og skoleelever som har trengt oss som kilde i for eksempel saker som handler om rus og utenforskap, sier redaksjonssjef Krogseth.

Nettsidene du leser nå er under oppdatering og skal være klare før jul.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Les også...