Skriv ut Skriv ut

Åge Bokbinder

For noen er dette en varig arbeidsplass, for andre er det et springbrett til andre jobber, forteller Åge Buck Jensen (43). 

 

 

 

 

Åge misbrukte amfetamin i en lenger periode før han fikk behandling på Tromsklinikken i 2006– 2007. – ASVO ble en mulighet for å komme meg på fote igjen, men det hele ble kortvarig. En stund senere tok jeg ut permisjon fordi jeg var inne i en stormfull tid preget av feilmedisinering, diagnostisering og misbruk. Siden desember 2010 har jeg vært ”clean”, og på høsten i fjor tok jeg fatt på en ny runde hos ASVO, forteller Åge.

ADHD
Åge jobber på bokbinderiet. – Nå og da driver jeg litt vedlikehold på fruktpakkinga, men jeg kan vel brukes til det meste. Det fine med ASVO er jo allsidigheten og de varierte arbeidsoppgavene. For en med ADHD, så kan det være kjekt, smiler han.

Godt arbeidsmiljø
Han forteller at han ble mottatt på en utrolig god måte. – Lederne tok meg i mot med åpne armer, og jeg følte meg svært velkommen fra dag én. Det er heldigvis stor forståelse for ting her i huset. Og tålmodighet, fleksibilitet og individuell tilrettelegging er ikke bare tomme fraser, men en realitet. Arbeidsmiljøet er veldig bra, jeg kan ikke klage, forteller Åge.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Les også...