Skriv ut Skriv ut

Kjendiser konkurrerer for Virkelig

Fredag kveld braker det løs på The Edge. Hotelldirektør Øyvind Alapnes og Virkeligredaktør Eirik Junge Eliassen har utfordret Hålogaland Teater i noe de kaller ”Celebrity DJ-battle”. Hotelldirektøren og redaktøren mener de kommer til å vinne.

En uformell samtale mellom produsent Jon Erik Jakobsen og Virkeligs Mette-Marith Aspmo endte opp med at ideen kom på bordet. To lag med diskjockeyer konkurrerer om å få folket på dansegulvet. Helt gratis for folket. Kjendisene som snurrer plater får ikke en krone i honorar, men overfører alle pengene til Gatemagasinet Virkelig. – Gøy for folket. Artig samarbeid mellom oss og næringslivet, forteller Virkeligredaktør Eirik Junge Eliassen.

To sider av samme sak
Eliassen mener at hotell og gateorganisasjoner holder på med mye av det samme. – Vi forsøker å ta vare på folk. At The Edge tar i på dette er kjempemorsomt både for oss og dem, mener Eliassen som ikke har snurret plater siden han var DJ på Kroken ungdomsklubb i 1982. Alapnes kaster dressen, og hiver seg med på Eliassens lag.
– Detta blir gøy. Jeg holder en knapp på danserytmer fra 80-tallet, gliser Alapnes, som mener dette er en fin måte å samle inn penger til lokal veiledighet.

Konkurransen
Fredag kveld møter Eliassen og Alapnes, Nina Wester og hennes våpendragere til kamp over DJ-boksen. Publikum bestemmer hvem som er de beste. Fremover vil trolig både ordfører og politimester bli utfordret til å snurre plater. – Folk vil danse, og her er stedet. Livsglede til inntekt for en god sak, forteller Øyvind Alapnes på The Edge.

Få med deg dette på Clarion Hotel The Edge fredag kveld. Dørene åpnes 21:30. Gratis inngang.

Virkeligs Eirik Junge Eliassen og direktør på The Edge Øyvind Alapnes lover å vinne. Foto: Trine Lise Halmøy Lockertsen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Les også...