Skriv ut Skriv ut

Leppe-Laila

Laila (21) sammenligner forstørring av leppene med det å farge håret.


 

Laila har fylt begge leppene med Restylane seks ganger, og hun har vært like fornøyd hver gang. Hun forteller at hun aldri har hatt komplekser for leppene sine, men at hun valgte å fylle i Restylane fordi det alltid er gøy med forandring. Hun sam- menligner det med å farge håret.

Opp til et halvt år
Uten konsultasjon bestilte hun time og ble satt opp en uke etterpå. Hver gang hun har satt inn Restylane, har hun kjent sprøytestikket, men forteller at smerten er langt fra uutholdelig, uansett hvor stor mengde hun fyller inn. Rett etter timen er man veldig hoven og leppene ser veldig store ut. Noen timer etterpå går hevelsen ned, og man får se re- sultatet som kan vare opp til et halvt år.

Naturlig stoff
– Restylane kan masseres ut av leppene dersom man synes det varer for lenge, forklarer Laila, som alltid masserer ut sine lepper når hun har kommet på sine siste uker av virkningen. Etter at hevelsen har gått ned, kan man gå tilbake til jobb eller gjøre hva man føler for, man trenger ikke ta noen forholdsregler. Restylane er et 99 % naturlig stoff.

Må forsvare seg
Laila har vært åpen om at hun har brukt Restylane jevnlig, og at hun trives med det. Hun kommer til å fortsette med det, i de periodene hun har penger til overs. Hun legger fort til at det ikke er noe annet på kroppen hun har tenkt å forbedre – ennå. I ettertid har hun måttet tåle mye hets fordi hun har tatt det valget. Hun har måttet forsvare seg flere ganger når folk har fortalt henne at hun er et dårlig forbilde for unge jenter, og at hun ligner en Barbie-dukke.

Bimbo?
Hennes nærmeste venner har støttet henne, men lenger ut i kretsen har hun møtt veldig mange fordommer. Selv sier hun at hun skjønner at folk dømmer henne på grunn av hennes lange blonde hår, solbrune hud og rosa neglelakk. For Laila er det ikke noe problem, hun synes heller det er morsomt at folk hun nesten ikke kjenner orker å bry seg om hva hun gjør med sin egen kropp. Så lenge hun er fornøyd med sitt eget utseende, kan hun godt fortsette å være bimbo i andres øyne.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Les også...