Skriv ut Skriv ut

Rus, trolldom, makt og penger?

Brukermiljøet i dag er ekstremt, brutalt, respektløst hjerterått, rett og slett gjennomsyret av fordervelse.

Mange innad i miljøet, spesielt av den eldre generasjonen, snakker seg imellom om dette, de har sett det moralske forfallet.

Enda har jeg ikke hørt noen stå frem med det, sette ord på det. Hvorfor? Frykt for represalier, eller redsel for å bli sett på som bedreviter? For min del må folk mene akkurat hva de vil om det jeg nå har på hjertet.

Det var en tid hvor du kunne sovne av med dopet i hånden, og pengeboken kunne ligge ved siden av deg, uten at noen stjal den fra deg. Selvfølgelig fantes det noen utskudd den gang også, men de ble fort ekskludert. Ingen ville ha noe med dem å gjøre.

Den tiden er forbi, tatt av vinden og blåst ut av hjertet på veldig mange brukere i dag. Det er nesten blitt ulovlig i miljøet i dag å ha hjerte for andre, medlidenhet og varme. Det er blitt en uskreven lov å være kynisk, kald og likegyldig. I dag venter mange av brukerne på at du skal sovne, så de kan lette deg for alt du eier og har. Om du stryker med, er det ikke så nøye, bare de får dosa si. Jeg har forhindret dette fra å skje midt i Oslo. Det var ingen andre enn jeg og lederen for Maritakaféen som brydde oss om stakkaren, men vi fikk reddet ham fra død og likrøveri.

Folk lyver på andre for å dekke over sine egne synder. Dolker deg i ryggen bare du forlater huset. Stjeler varene dine mens de er invitert inn i ditt hjem. Jeg har opplevd å våkne etter at gjesten var dratt, men gjesten hadde ikke bare dratt, men også tatt varene mine. Samvittigheten virker som blåst ut av hodene på visse mennesker. Nei, der ute kan man dessverre ikke stole på noen lenger, kun seg selv. Det er blitt en kamp på liv og død, fylt med trusler og løgn og paranoide vrangforestillinger.

I billedlig tale virker det som ondskapen har fått all makt i rusens rike. Du har alt fra satandyrkere, åndelige spiritister, sjamaner og demoniserte personer som tror de har makt. Men det finnes en vei ut av dette, og den har jeg vært så heldig å finne. Troen på Jesus Kristus. Han som har overvunnet alt dette. Alt jeg gjør er å respondere på det han virker i meg, og ikke en djevel i helvete kan påvirke meg.

Derfor er jeg ikke redd for mennesker med stor munn, for de fleste av dem er lik han som fjertet i bilen og spurte: Hvem er det som har sluppet en sur en? I 97 % av tilfellene viser det seg at det er den som roper ut for å gjøre andre til syndebukker, som er syndebukken selv.

Vi lever i en åndelig tidsalder hvor mennesker griper til alt mulig «mobo jombo» for å få innflytelse. Dessverre er alt blitt så korrupt at man kan snart ikke skille ut hvem som er hvem lenger. Om de ligger i grøfta eller går i dress, er det likevel en åndelig forbindelse.

I Bibelen står det et ord som heter ”trolldom”, det betyr «pharmaceia» og kan oversettes til piller, urter, planter og giftdrikk. I den samme sammenheng står ordet drukkenskap for seg selv. Hva snakker vi om her, jo, narkotika er trolldom. Det åpner opp for en åndelig verden, hvor man begynner å spille med åndelige krefter, sataniske krefter. Og disse spinner seg inn i hverandre i alle samfunnsroller. Det er som korsedderkopper. Bærer et kors, men innvendig er de full av gift, en drepende gift som kalles mammon som betyr havesykens gud. Til syvende og sist dreier alt seg om penger. Om noen stryker med underveis, er det bare statistikk.

Narkotikaen er på fremmarsj som aldri før. Hvorfor? Fordi narkotika er penger og de som sitter øverst og styrer, er de eiesyke. Under seg har de noen her og noen der, og lenger ned i hierarkiet har de noen man kalle nyttige idioter. Du kan tenke hva du vil. Narkotika er ikke lenger noen stakkars brukere som ligger i rennesteinen og gjør alt for en dose. Nei, moralen er borte på det høyste plan. Mammon styrer, og de forhekser mennesker med trolldom. Narkotika er penger i finansverdens fremtid. Derfor er alt endret. Det er ikke 1968 mer. Nå er det Georg Orvells 1984 som regjerer. Dette er ingen fanatisk parnoid vrangforestilling. Det er dagens virkelighet enten du tror det eller ei.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Les også...