Skriv ut Skriv ut

Søker modeller

Er du kvinne og fyller 60 år i 2011? Nå kan du bli fotomodell.

Virkeligs fotografer jobber med å heve sin kompetanse på studiofotografi, og i den anledning ønsker de henvendelser fra kvinner som fyller 60 år i 2011. Portrettene skal ende opp i en utstilling i galleri og på trykk i årets julebok. Utstillingen vil få navnet ”Rampejenter 60-2011”.

Ikke erotikk
Du kan bare slappe av, det er ikke snakk om bilder som skal fremstille kvinnen på en naken eller vovet måte, men portretter som finner frem glimtet i øyet. Kvinner som er 60 i dag er ikke gamle, men har fortsatt ei litt rampete jente under huden, som både kan peke nese og rekke tunge til dagens kvinneideal. Modellene skal føle seg fine på portrettene og kunne stå inne for bildet.

Kan jeg bli modell?
Ja. Virkeligs fotografer mener at alle kan være modeller. Det eneste som kreves av deg er at du fyller 60 år i 2011. Dette er for å bringe en felles tematikk i bildene og et bånd som knytter bildene tematisk sammen. Det kunne jo være en morsom utfordring i året man fyller 60, å bli en av modellene som kommer med i utstillingen. 

Meld deg på
Det er enklere enn du tror, du bare sender en epost til oss  (post@virkelig.no) med noen opplysninger om hvordan vi kan få tak i deg, der du forteller litt om deg selv. Legg også gjerne med et bilde av deg selv. Etter dette blir vi enige om en tid for fotoshooten som foregår i trygge og trivelige omgivelser i vårt studio. Det hele er over på under en time.

Foto: Eirik Junge Eliassen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Les også...